Akdeniz’de ‘Egzotik’ Ürünler
tarafından
Akpınar, Ertekin
Başlık
:
Akdeniz’de ‘Egzotik’ Ürünler
Yazar
:
Akpınar, Ertekin
ISBN
:
9789751802989
Yazar
:
Akpınar, Ertekin
Yayın Bilgisi
:
İzmir İzmir Akdeniz Akademisi 2020
Fiziksel Niteleme
:
130 p.
1
Özet
:
İzmir Akdeniz Akademisi Tarih Koordinasyon Birimi, İzmir tarihini Akdeniz perspektifiyle yeniden ele almak amacıyla gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında, 2019 yılında Akdeniz’in ‘egzotik’ ürünlerinin ele alındığı 3 konferans gerçekleştirdi. Akdeniz’de ‘Egzotik’ Ürünler kitabı, enginar, domates, biber, patates, boyoz, keşkek ve şekerin Akdeniz’e doğru ve Akdeniz’de dolaşımlarının ve dönüşümlerinin ele alındığı konferansların bildirilerinden oluşmaktadır. İyi okumalar…
Konu Başlığı
:
Cultural studies: food & society
Yazar Ek Girişi
:
Kaya, Alp Yücel
Elektronik Erişim
:
Materyal Türü | Barkod | Yer Numarası | Durumu/İade Tarihi |
---|
Electronic Book | 651167-1001 | XX(651167.1) | Sayısal Kitap E-Book Collection |