Akdeniz’de ‘Egzotik’ Ürünler
tarafından
 
Akpınar, Ertekin

Başlık
Akdeniz’de ‘Egzotik’ Ürünler

Yazar
Akpınar, Ertekin

ISBN
9789751802989

Yazar
Akpınar, Ertekin

Yayın Bilgisi
İzmir İzmir Akdeniz Akademisi 2020

Fiziksel Niteleme
130 p.
 
1

Özet
İzmir Akdeniz Akademisi Tarih Koordinasyon Birimi, İzmir tarihini Akdeniz perspektifiyle yeniden ele almak amacıyla gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında, 2019 yılında Akdeniz’in ‘egzotik’ ürünlerinin ele alındığı 3 konferans gerçekleştirdi. Akdeniz’de ‘Egzotik’ Ürünler kitabı, enginar, domates, biber, patates, boyoz, keşkek ve şekerin Akdeniz’e doğru ve Akdeniz’de dolaşımlarının ve dönüşümlerinin ele alındığı konferansların bildirilerinden oluşmaktadır. İyi okumalar…

Konu Başlığı
Cultural studies: food & society

Yazar Ek Girişi
Kaya, Alp Yücel

Elektronik Erişim
Main description
 
Front cover image
 
Whole product


Materyal TürüBarkodYer NumarasıDurumu/İade Tarihi
Electronic Book651167-1001XX(651167.1)Sayısal Kitap E-Book Collection