Gastronomide Alternatif Yaklaşımlar
tarafından
Kaya, Alper
Başlık
:
Gastronomide Alternatif Yaklaşımlar
Yazar
:
Kaya, Alper
ISBN
:
9786257517782
Yazar
:
Kaya, Alper
Yayın Bilgisi
:
İstanbul Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları 2021
Fiziksel Niteleme
:
298 p.
1
Özet
:
Gastronomide Alternatif Yaklaşımlar Kitabı geçmişte günümüze gastronomide alanında yaşanmış gelişmeler, yükselen eğilimler ve gastronominin turizm alanı içerisindeki faaliyetlerini temel alan konuları barındırmaktadır.
Konu Başlığı
:
Society & Social Sciences
Yazar Ek Girişi
:
Yıldız, Mustafa
Yetimoğlu, Seda
Elektronik Erişim
:
Materyal Türü | Barkod | Yer Numarası | Durumu/İade Tarihi |
---|
Electronic Book | 651332-1001 | XX(651332.1) | Sayısal Kitap E-Book Collection |