Gastronomide Alternatif Yaklaşımlar
tarafından
 
Kaya, Alper

Başlık
Gastronomide Alternatif Yaklaşımlar

Yazar
Kaya, Alper

ISBN
9786257517782

Yazar
Kaya, Alper

Yayın Bilgisi
İstanbul Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları 2021

Fiziksel Niteleme
298 p.
 
1

Özet
Gastronomide Alternatif Yaklaşımlar Kitabı geçmişte günümüze gastronomide alanında yaşanmış gelişmeler, yükselen eğilimler ve gastronominin turizm alanı içerisindeki faaliyetlerini temel alan konuları barındırmaktadır.

Konu Başlığı
Society & Social Sciences

Yazar Ek Girişi
Yıldız, Mustafa
 
Yetimoğlu, Seda

Elektronik Erişim
Main description
 
Front cover image
 
Whole product


Materyal TürüBarkodYer NumarasıDurumu/İade Tarihi
Electronic Book651332-1001XX(651332.1)Sayısal Kitap E-Book Collection